Om klubben

Södertälje Lokala Kennelklubb är en lokalavdelning till Stockholms Kennelklubb, STOKK och följer SKK:s stadgar. Klubbens verksamhetsområde spänner över Södertälje med omnejd. Hos oss kan du gå på kurs, träffa hundvänner och utveckla din relation med din hund så att ni kan trivas och ha roligt tillsammans.

Från och med den 1 juli 2013 finns vi på en del av gamla Södertälje Golfklubbs område. Se Hitta till oss. Vi har en klubbstuga, ett teorihus med ett pentry, två inomhushallar varav den ena är uppvärmd, samt ett fantastiskt fint, belyst och inhägnat område. 

Du som är medlem i klubben har möjlighet att träna på planen. För din och din hunds säkerhet är vårt område låst med ett kodlås. Som medlem får du regelbundet uppdaterad kod via e-post för smidig tillgång till området.

VÄLKOMMEN till oss!

Information om GDPR och klubbens hantering av personuppgifter hittar du här ==>

Vårt klubbområde ligger på mark som är skyddat p.g.a. vattentäkt. Det innebär att parkering endast får ske på anvisad parkeringsplats. På den lilla parkeringen vid maskinhallarna finns det en skylt ”Endast personal”. Där kan man parkera. Parkering är även tillåten inom vårt inhägnade maskinhallsområde. Parkering på grus eller på gräsytor är absolut förbjudet.