Kurser

Vanligtvis håller vi kurser under vår- och höstterminen, och ibland även under vintern. Sommaren viker vi åt tävlingar och andra aktiviteter.

När vi har planerat klart inför nästa termin så öppnas kursanmälan, vanligtvis direkt efter årsskiftet respektive halvårsskiftet. Information finns alltid på hemsidan och på vår Facebook-sida. Det är stort tryck på anmälningarna till kurserna, så det är oftast bra att hänga på låset…

Vi som håller kurs älskar vårt ”jobb” men vi gör det helt ideellt på vår fritid. Därför kan klubben inte alltid hålla alla kurser som våra medlemmar önskar, utan det beror på när våra instruktörer har möjlighet att hålla kurs.

Se även vår Facebook-sida för info.

Anmäl dig till kurs genom att välja den kurs du är intresserad av. Där finner du en länk till kursanmälan. Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress.

Tänk på att meddela oss om du inte har möjlighet att gå den kurs du har anmält dig till så att vi kan erbjuda en annan hundägare din plats!

Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler.

Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till webmaster@sodertaljekk.se

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.