Rallylydnad nybörjare – intensiv

RALLYLYDNAD NYBÖRJARE INTENSIV
Innehåll:En intensiv introduktionskurs till rallylydnadens roliga värld.
På fredagskvällen har vi teori (utan hundar) där vi går igenom momenten i nybörjarklass och vad som gäller när man ska tävla i rallylydnad.
 
På lördagen och söndagen tränar vi praktiskt, såväl moment som inlärningstekniker.
Antal kurstillfällen:3
Förkunskaper:Hunden ska klara att jobba med andra hundar i närheten
Kursdagar:Fredag – söndag
Kursstart:17 november
Kursdatum:Fredag 17 /11 kl 18.00 – 20.00
Lördag 18/11 kl 9.00 – 12.00
Söndag 19/11 kl 9.00 – 12.00
Instruktör:Kristin Svee och Christian Andersson
Kostnad:750 kr + medlemskap i klubben
Övrigt:Max 10 deltagare
Anmälan:Till anmälan ==>

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem. Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvovirus enligt Svenska Kennelklubbens regler. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.

Anmälan är bindande
Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.

Inställd kurs
Södertälje Lokala Kennelklub förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.

Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig