Hoopers – Grund


KURSEN FULLTECKNAD – RESERVLISTA
HOOPERS GRUND 
Innehåll:En kurs för dig som vill utvecklas vidare tillsammans med din hund i hundsporten Hoopers. Hoopers är hundsporten där målet är att bemästra en hinderbana bestående av så kallade hoops (bågar), tunnlar, tunnor och staket utan fel. Ett smidigt samarbete mellan förare och hund är grunden för denna hundsport.

Målet med kursen är att ekipagen ska få kunskap kring de olika hindren & hur man börjar träna in kombinationer.
Förkunskaper:Inga. Ska kunna ha hunden lös bland andra hundar
Antal kurstillfällen: 4
Kursdagar:Måndagar
Kursdatum:1/4, 8/4, 15/4, 29/4
Tid:18.30 – 20.00
Instruktör:Marie Grundsten instruktör
Birgitta Blomkvist och Nettan Bjursell (aspiranter)
Kostnad:700 kr
Övrigt:Max 6 deltagare
Anmälan:Anmälan stängd

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.
Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. 
Läs mer här om att bli medlem.

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvovirus enligt 
Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.

Anmälan är bindande
Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.
Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.
Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.

Inställd kurs
Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.

Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!