Allmänlydnad grund

Allmänlydnad Grund 
Kursinnehåll:Målet är att du och din hund ska ha en glad och harmonisk vardag tillsammans.
Kursen kommer att fokusera på kontakt mellan hund och förare. Vi tränar med positiv inlärning. Det ska vara roligt att träna! Både för hund och förare!
Förkunskaper:Genomgått valpkurs, alternativt annan grundkurs. Dvs hunden ska ha hyfsad grund. Hunden ska vara minst 1,5 år.
Kursdagar:Onsdagar och en torsdag
Antal kurstillfällen:6
Kursstart:13 mars
Kursdatum:13/3, 21/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4
Tid:18.30 – 20.00
Instruktör:Tuulikki Krekola och Hea Beijer
Kostnad: 1 050 kr
Övrigt:Max 12 deltagare
Anmälan:Klicka här för att komma till anmälan ==>

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.
Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. 
Läs mer här om att bli medlem.

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvovirus enligt 
Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.

Anmälan är bindande
Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.
Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.
Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.

Inställd kurs
Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.

Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!