Agility nybörjare

Kursens namn:  Agility nybörjare
Kursinnehåll:Under sex kurstillfällen kommer vi låta hundarna prova på alla typer hinder, och även lära dem hoppa enklare kombinationer – med mål att ni självständigt ska kunna träna er hund i agilityns grunder.
Varje kurstillfälle blandas med teori och praktik.
Förkunskaper:Inga, hunden ska kunna vara lös och arbeta när andra hundar är i närheten.
Kursdagar:  Tisdagar
Antal kurstillfällen:  5
Kursstart:  21/5
Kursdatum:  21/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6
Tid:18.30 – 20.00 c:a. Första kurstillfället blir lite längre.
Instruktör:  Kursledare är jag, Jeanette Axenmo, och jag tävlar själv i klass tre med min sheltie Queenie. Jag har många års erfarenhet av att professionellt hålla kurser på olika nivåer och med olika inriktning, för hundägare.  Genom att kombinera en bred teoretisk kunskap om inlärning och raskunskap, med praktiskt hantverk, brukar jag kunna hjälpa mina kursdeltagare till att få en rolig, innehållsrik och utvecklande utbildning.
Kostnad:1 200 kr
Min antal deltagare:  5
Max antal deltagare:  6
Övrigt:Inställes vid för få deltagare
Anmälan:Klicka här!

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.
Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. 
Läs mer här om att bli medlem.

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvovirus enligt 
Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.

Anmälan är bindande
Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.
Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.
Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.

Inställd kurs
Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.

Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!