Valpkurs

VALPKURS  
Innehåll:I den här kursen kommer vi gå igenom grunderna för en rolig och trevlig tillvaro med hunden; bland annat passivitet, sitt, ligg och inkallning. Vi kommer även prova på olika sorters enkla nosaktiveringsövningar och visitering av hunden. Vi varvar teori och praktik under kursens gång. Ta med riktigt gott godis i små bitar och gärna en leksak hunden tycker mycket om! Kursen genomförs utomhus.
Förkunskaper:Inga, valpen ska vara mellan 4 och 9 månader vid kursens start. Valpen ska vara vaccinerad. Intyg uppvisas vid första kurstillfället
Antal kurstillfällen:6
Kursdagar:Lördagar
Kursstart:16 mars
Kursdatum:16/3, 23/3, 6/4, 13/4, 20/4, 27/4
Tid:9.30 – 11.00
Instruktör:Tuulikki Krekola och Hea Beijer
Kostnad:1 050 kr + medlemskap i klubben
Övrigt:Vaccinationsintyg medtas till första tillfället, eller skicka en bild på intyget via mail till instruktören.
Max 10 deltagare
Anmälan:Klicka här för att komma till anmälan ==>

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. 
Läs mer här om att bli medlem.

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvovirus enligt 
Svenska Kennelklubbens regler
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.

Anmälan är bindande
Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.
Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.
Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.

Inställd kurs
Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.
Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!