Agility fortsättning A

AGILITY FORTSÄTTNING A 
Innehåll:Vi inleder kursen med en snabbkurs i belöningsteknik, för att hitta rätt sätt att belöna hundarna. Vi testar olika godis- och leksaksbelöningar och när och hur vi använder dem.
Själva kursen består av tre delar som vi tränar var tredje vecka, alltså en sak i taget.
·      A-starter, att hunden kan stanna kvar lugnt i starten och sen komma i full fart när vi ropar.
·      B-slalom, vi tränar ingångar, säkerhet, fart och byten före/efter.
·      C-One jump, vi tittar på en film med 16 olika sätt att styra runt hunden på ett hinder och testar dem.
 
För denna kurs behöver man inte kunna springa fort! 
Antal kurstillfällen:10
Förkunskaper:Grundkurs i agility
Kursdagar:Tisdagar
Kursstart:29/8
Kursdatum:29/8 – 31/10
Tid:18.00 – 19.30
Instruktör:Carina Olsson
Kostnad: 1 700
Max antal deltagare:6
Övrigt:Tisdag 29/8 handlar bara om belöning. Om du går kursen på onsdagar bör du även gå detta kurstillfälle
Anmälan:Anmälan stängd

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura. Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. Hos oss gäller regeln ”En förare – en hund”, vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem. Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvovirus enligt Svenska Kennelklubbens regler. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.

Anmälan är bindande
Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.

Inställd kurs
Södertälje Lokala Kennelklub förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.

Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig