Nyhetsbrev 2024-02-05

Hej alla medlemmar!

Nu kör vi igång med vårens aktiviteter, och det första som händer är vårt årsmöte som hålls den 18 februari kl 14.00 i Gula villan. Då tittar vi tillbaka på föregående år och presenterar verksamhetsplan för kommande år. Vi bjuder på kaffe och tårta!

På årsmötet väljer vi också styrelse för kommande år. Vi saknar fortfarande en kassör. Känner du någon eller vill du själv engagera dig i styrelsen som kassör? Du behöver kunna enklare bokföring. Om du är intresserad, hör av dig till valberedningen, Anna Westerståhl snarast möjligt. Alternativet till egen kassör i styrelsen är att vi behöver leja bort tjänsten och det kostar stora pengar som vi kan använda till mycket roligare saker.

Passa på att titta in på hemsidan för att se vårens aktiviteter, det är många kurser som planeras just nu, kanske något som passar dig. Men skynda att anmäl, det brukar bli fullt ganska fort.

Hör gärna av dig till styrelsen om du har idéer på aktiviteter eller kurser. Har du förslag på saker du tycker är kul tillsammans med din hund, finns det säkert fler medlemmar som tycker samma sak.

Du kanske rent utav funderar på att utbilda dig till instruktör? Hör av dig så berättar vi mer om vägen dit.

Vänliga hälsningar
Södertälje Lokala Kennelklubb
Tuulikki Krekola
Ordförande