Lilla Hallen färdig

Från och med söndag 22 januari är Lilla Hallen åter öppen för bokning för träning. Bokning sker som vanligt via Boka.se eller via hemsidan.

Vi är väldigt glada över vår fina ”nya” hall, även om det återstår några små saker. Det första är att det fortfarande droppar på några ställen från taket. Därför står det kvar ett par skålar ute på golvet. Vi hoppas kunna hitta läckorna och laga taket så snart som möjligt.

Vi ska sätta upp ett litet staket innanför entrén så att det blir som en förstuga där man tar av sig ytterskorna och torkar av smutsiga hundtassar. Staketet är inte på plats ännu, men det är mycket viktigt att alla som går in i hallen tar av sig ytterskorna och torkar av hundtassar vid behov. Det finns handdukar innanför dörren för det senare ändamålet.

Se till att din hund är ordentligt rastad innan ni går in i hallen. Är man osäker på om hunden skulle kissa finns det kisskydd i alla storlekar att låna. Skydden ligger i en låda innanför dörren. Om det ändå sker en olycka så finns det rengöringsmedel och trasor på bordet vid entrén.

Stäng dörren när du är inne i hallen för att spara på värmen.

Ha en bra träning!

Hälsningar Agneta