Välkommen till Södertälje Lokala Kennelklubb!

Södertälje Lokala Kennelklubb är en lokalavdelning till Stockholms Kennelklubb, STOKK och följer SKK:s stadgar. Klubbens verksamhetsområde spänner över Södertälje med omnejd. Hos oss kan du gå på kurs, träffa hundvänner och utveckla din relation med din hund så att ni kan trivas och ha roligt tillsammans.

Från och med den 1 juli 2013 finns vi på en del av gamla Södertälje Golfklubbs område. Se Hitta till oss. Vi har en klubbstuga, teorihus, två inomhushallar samt ett fantastiskt fint, belyst och inhägnat område. Du som är medlem i klubben har möjlighet att träna på planen. Området är låst med kodlås. Medlemmar får information om aktuell kod via mail.

VÄLKOMMEN till oss!


Hoopers – öppen träning och träningstävling


Rallylydnadsträning på nationaldagen

På nationaldagen den 6 juni är du välkommen på rallylydnadsträning. Banor kommer att finnas uppställda hela dagen och vi hjälper varandra med träning. 

På förmiddagen kommer det även att finnas möjlighet att boka in en halvtimmes coachning med Kristin Svee. Du som är intresserad av coachning bokar in dig på ett av passen  mellan klockan 9 och 12 (välj ett av alternativen i omröstningen). Kostnaden för coachning är 200 kr och betalas via swish till klubben. Övriga tränar själva under förmiddagen.

Vid tolvtiden äter vi vår medhavda lunch tillsammans. Grillen kommer att vara tänd så det går bra att ta med mat att grilla. 

På eftermiddagen fortsätter vi vår gemensamma träning på banorna.

Svara i kommentar i vår facebook-grupp om du planerar att komma. Du som även vill boka in ett pass med coachning för Kristin gör det genom att välja den tid du vill träna i omröstningen. 

Varmt välkomna önskar rallylydnadssektionen!


Officiell tävling i agility 2-3 september

Together for agility – ett samarangemang mellan Södertälje LKK och Norsborg LKK

Välkomna till Södertälje Lokala Kennelklubbs officiella klass 1 och klass 2-tävling i samarbete med Norsborg Lokala Kennelklubb! Läs mer här!