NYHET!
Medlem som bokar hall regelbundet kan få behörighet att boka själv via Boka.se. Kontakta Webmaster för mer info!

Skärmavbild 2018-03-21 kl. 06.17.59

Så här går det till

Börja med att titta i Kalendern efter en ledig tid.

Därefter fyller du i formuläret Bokningsförfrågan. Minsta hyrestid är 1 timme. 

Bokningsansvarig på klubben kontrollerar regelbundet om en ny förfrågan har inkommit. Vi kan dock inte garantera att vi hinner svara om bokning inkommer senare än 24 timmar innan önskad tid. Om önskad lokal/yta är ledig och inga hinder finns för uthyrning får du en bekräftelse via mail.


BOKA SJÄLV
Om du tänker boka flera gånger under en tid kan du få egen behörighet via Boka.se. Webmaster ger dig behörighet.


BETALNING

Priset är 100 kr per timme, men om du hyr för en grupp där mer än 50 % av deltagarna inte är medlemmar i klubben, så är kostnaden 200 kr per timme.

Kostnaden för hyran betalas i förskott till Bankgiro nr 135-6872 senast 1 vecka innan bokat datum. Du kan också betala med Swish till nr 123 495 6355. Ange ditt namn och datum på betalningen.


KOD TILL HALLARNA

Hallarna är låsta med kodlås. I bekräftelsemailet från Boka.se medföljer ett dokument med instruktioner och aktuell kod.


INNE I HALLARNA

Inne i hallarna måste du ha torra skor/inneskor på dig. Om det sker en "olycka", torka genast upp och spraya över ytan med det medel som finns i hinken vid dörren.

Återställ allt lånat material i god ordning.

Släck och stäng ordentligt när du går.

Uthyrning av lokaler och mark hos Södertälje LKK

Södertälje Lokala Kennelklubb två fina hallar som vi hyr ut till våra medlemmar. 

Vid bokning av uteområdet eller stugor, skicka ett mail till Styrelsen.


Lilla Hallen 

Lilla hallen är på c:a 10 x 7,5 m. Den har bra belysning och är uppvärmd (c:a 12 grader). Golvet har konstgräs och sviktpad.

Lilla Hallen-7

   


Stora Hallen

Stora Hallen mäter drygt 18 x 9 m (c:a 160 m2). Golvet är täckt med sviktpad och konstgräs. Stora hallen är inte uppvärmd.
I hallen står ett antal agilityhinder uppställda under vinterhalvåret. Dessa går att flytta åt sidorna så att man kan utnyttja hallen för exempelvis lydnadsträning.

OBS! Ha inneskor/torra skor på dig vid användning av hallarna! Blöta/smutsiga uteskor förstör golvet!

Stora Hallen inomhus

Parkeringsregler

Vattenskyddsområde-2

Vårt klubbområde ligger på mark som är skyddat p.g.a. vattentäkt. Det innebär att parkering endast får ske på anvisad parkeringsplats. 

På den lilla parkeringen vid maskinhallarna finns det en skylt "Endast personal". Där kan man parkera. Parkering är även tillåten inom vårt inhägnade maskinhallsområde.

Parkering på grus eller på gräsytor är absolut förbjudet.