KURSANMÄLAN

Här kan du anmäla dig till våra kurser. Tänk på att fylla i anmälan så noggrant som möjligt. När vi har mottagit din anmälan får du en bekräftelse inom ett par dagar.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress.

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

En tid innan kursen startar får du mer info om kursen och då ska du också betala in kursavgiften. Hur du betalar framgår av infon.

Tänk på att meddela oss om du inte har möjlighet att gå den kurs du har anmält dig till så att vi kan erbjuda en annan hundägare din plats!

Har du frågor om kurser kan du kontakta oss via mail här.

För att gå på kurs hos oss måste du också vara medlem. 
Läs mer här om att bli medlem. 

 

frageteckenHar du frågor om kurser eller om anmälan? Kontakta Webmaster

Om våra kurser

Vanligtvis håller vi kurser under vår- och höstterminen, och ibland även under vintern. Sommaren viker vi åt tävlingar och andra aktiviteter.hundskola

När vi har planerat klart inför nästa termin så öppnas kursanmälan, vanligtvis direkt efter årsskiftet respektive halvårsskiftet. Information finns alltid på hemsidan och på vår Facebook-sida. Det är stort tryck på anmälningarna till kurserna, så det är oftast bra att hänga på låset...

Vi som håller kurs älskar vårt "jobb" men vi gör det helt ideellt på vår fritid. Därför kan klubben inte alltid hålla alla kurser som våra medlemmar önskar, utan det beror på när våra instruktörer har möjlighet att hålla kurs.

Se även vår Facebook-sida för info.