Belöningsutveckling och engagemang

Innehåll:

Belöningsutveckling och engagemang är en kurs för dig som vill ha ett så bra samarbete och så mycket glädje som möjligt vid träning med din hund. Genom att utveckla många olika typer av belöningar kommer du och din hund att få en bättre relation och hunden bli mer engagerad och fokuserad på dig vid jobb.

Kursen är både för dig med en svårmotiverad hund som inte är så intresserad av lek och/eller godis, såväl som för dig som har en hund som älskar alla belöningar men som inte kan hantera dem. (Och såklart för alla er ekipage som är där någonstans emellan.)

I denna kurs kommer vi att varva teori med praktiska övningar tillsammans med din hund.

Antal kurstillfällen:

5

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs och kursen passar dig som vill få ett bra samarbete med din hund oavsett om den är en valp eller en äldre hund.

Kursdatum och tid:

Tisdag 27 september kl 18:30-20
Tisdag 4 oktober kl 18:30-20
Torsdag 20 oktober kl 18:30-20
Torsdag 27 oktober kl 18:30-20
Torsdag 10 november kl 18:30-20

Instruktör:

Kristin Svee

Hjälpinstruktör:

Ulrika von Walden

Kostnad:

1000 kr + medlemskap i Södertälje LKK

Max antal deltagare:

8 st

Anmälan är nu stängd 

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig! (Klicka på länken)