TRÄNA OCH HA KUL TILLSAMMANS

Innehåll:

Syftet med kursen är först och främst att stärka relation och samarbete mellan hund och förare.

Vi kommer ha separata övningar för relation och samarbete vid varje tillfälle, för att sedan träna på att använda kunskaperna när när vi provar på olika aktiviteter. 

Vi kommer att i modifierad form prova på Rallylydnad, uppletande, Agility och utställning. Ej för tävling! Bara för aktivering och för att ha kul tillsammans.

Träningen kommer att så mycket som möjligt ske utan " vanligt" koppel i handen! Däremot lina, koppel runt midjan, släpande koppel, snöre/rep, lös hund m.m
Förkunskaper: Motsvarande Allmänlydnad/ Vardagslydnad grund
Antal kurstillfällen: 4
Kursdagar: Tisdagar
Kursdatum: 6/10, 13/10, 20/10, 27/10
Tid: 18.30 - 20.00
Instruktör: Lotta Rantanen och Tuulikki Krekola
Kostnad: 600 kr
Övrigt: Max 8 deltagare
Anmälan:  

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!