Rallylydnad fördjupning

RALLYLYDNAD FÖRDJUPNING  KURSEN FULLTECKNAD
Innehåll:

I den här kursen bygger vi vidare på grundkursen Rallylydnad nybörjare. Vi arbetar med kluriga banor och tävlingssituationer  och momenten djupgranskas. 

Vi fortsätter att jobba med startrutiner och kedjor. Kursen kommer att anpassas efter ekipagens förutsättningar och önskemål.

FÖRTUR GES TILL DELTAGARE I NYBÖRJARKURSEN HÖSTEN 2018

Förkunskaper: Genomgått kursen Rallylydnad nybörjare
Antal kurstillfällen: 3 x 3 studietimmar
Kursdagar: Tisdagar
Kursstart: 5 februari
Kursdatum: 12/2, 19/2, 26/2
Tid: 18.00 - 20:15
Instruktör: Agneta Kaveryd
Kostnad: 540 kr
Övrigt: Max 6 ekipage.
Anmälan:  

Anmälan

Anmäl dig till kurs genom att välja den kurs du är intresserad av. Där finner du en länk till kursanmälan. Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!