KURSMENYN

Läs mer om våra kurser

PERSONSPÅR GRUND

PERSONSPÅR GRUND KURSEN INSTÄLLD 2020
Innehåll:

 På kursen Nybörjarspår får du lära dig grunderna i att spåra personspår med din hund. I kursen ingår att lägga personspår och att utveckla spårsamarbetet mellan hund och förare. Vi börjar med kortare spår och går sedan vidare med längre spår och olika utmaningar. Kursen är inte inriktad mot tävling utan syftet är man får möjlighet att utveckla en spännande aktivitet.

Lokal : Vi är ute på olika platser i skogen.
Antal kurstillfällen:  6
Förkunskaper: Inga
Kursdagar: Söndagar 
Kursstart:
 
Kursdatum:  
Tid: 9-12
Instruktör: Kristina Fondberg Neogard
Kostnad: 800 kr
Övrigt: Max antal kursdeltagare 6 st.
Anmälan:  

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!