Parkeringsregler

Vårt klubbområde ligger på mark som är skyddat p.g.a. vattentäkt. Det innebär att parkering endast får ske på anvisad parkeringsplats. 

På den lilla parkeringen vid maskinhallarna finns det en skylt "Endast personal". Där kan man parkera. Parkering är även tillåten inom vårt inhägnade maskinhallsområde.

Parkering på grus eller på gräsytor är absolut förbjudet. 

Vattenskyddsområde

Hus, hallar och område

Södertälje Lokala Kennelklubb har fina områden och lokaler som vi hyr ut, i första hand till medlemmar, när vi inte använder dem själva. 

Uteområdet

Vi har c:a 23 000 m2 inhängnat området med fina gräsmattor och belysning. Området är inhägnat och låst med kodlås. Du som är medlem får tillgång till koden via nyhetsbrev, alternativt kan du be att få koden från vår kassör via mail.

Här kan medlemmar promenera/träna med sina hundar.  Visa hänsyn till varandra så får alla plats! Plocka självklart upp efter din hund om en olycka sker.

Agilityhindren får absolut inte bli kissade på!  Om så ändå har skett, hämta spray inne i Lilla hallen och torka rent hindret ordentligt.

Området är indelat i tre delar: Övre uteområdet (vid parkeringen), Agilityplanen samt Bortre uteområdet (vid parkour-banan).

Omradet 20160426

Gula Villan

Vi har en fin klubbstuga på 80 m2. Där finns ett stort rum, möblerat med soffor, stolar och bord, ett mindre rum, ett enkelt kök med spis och micro, samt en toalett.
I det större rummet finns sittplatser runt borden för c:a 14 personer, men man kan sitta 20-25 personer om man även utnyttjar sofforna. 

Stugan

 

 

 

 

 

 

 

 

Röda stugan

Röda stugan innehåller ett mindre kök där man kan sitta 8 personer.
Det finns toalett och dusch. Man kan koka kaffe , det finns kyl-frys, ett kontor och en lektionssal för c:a 12 personer.

Röda stugan används främst för klubbens egna aktiviteter, och är endast delvis tillgängligt för uthyrning.

Roda_stugan_1

 Fikaplatsen 20160426

Teorihuset-2

Lilla Hallen 

Lilla hallen är på c:a 100 m2. Den har bra belysning och är uppvärmd (c:a 10 grader). Golvet har konstgräs och sviktpad.

Lilla Hallen-7

  

Stora Hallen

Stora Hallen mäter drygt 18 x 9 m (c:a 160 m2). Golvet är täckt med sviktpad och konstgräs. Stora hallen är inte uppvärmd.
I hallen står ett antal agilityhinder uppställda under vinterhalvåret. Dessa går att flytta åt sidorna så att man kan utnyttja hallen för exempelvis lydnadsträning.

OBS! Ha inneskor/torra skor på dig vid användning av hallarna! Blöta/smutsiga uteskor förstör golvet!

Stora Hallen inomhus