Våra Ledord

Våra ledord "Glädje, omtanke och respekt" genomsyrar allt vi gör på klubben:

Våra kurser, hur vi som är instruktörer bemöter våra kursdeltagare och varandra och hur vi alla beter oss i klubbstugan och på våra träningsplaner. 

Vi ska har roligt tillsammans, vi ska bry oss om våra hundar med kärlek och vi ska ha respekt för att vi alla är olika - både människor och hundar.

Klubbens Etiska regler

Vi följer Svenska Kennelklubbens regler och policy.

Gyllene regler

OM KLUBBEN

Stugan

Södertälje Lokala Kennelklubb är till för hundar av alla raser - renrasig eller blandras spelar ingen roll. Klubben startade 2012. 

Södertälje Lokala Kennelklubb är en lokalavdelning till Stockholms Kennelklubb, STOKK och följer SKK:s stadgar. Klubbens verksamhetsområde spänner över Södertälje med omnejd. 

Från och med den 1 juli 2013 finns vi på en del av gamla Södertälje Golfklubbs område. Se Hitta till oss. 

Adress Måsnaryd 1, 151 52 Södertälje. Skicka inte dock inte post dit! Kontakta Webmaster för mer info.

Här har vi klubbstuga, teorihus, två inomhushallar samt ett fantastiskt fint inhägnat område på c: 25 000 m2 som har belysning. Du som är medlem i klubben har möjlighet att träna eller bara promenera på området när det inte är någon kursverksamhet utomhus.

Området är låst med kodlås. Kontakta din instruktör för att få koden.

Klubben håller kurser i Valp- och Allmänlydnad, Tävlingslydnad, Agility, Rallylydnad, Kantarellsök och Personspår, Viltspår m.m. Se aktuell info under fliken Kurser. Dessutom har vi olika temautbildningar som vi aviserar om här på hemsidan.

VÄLKOMMEN till oss!


Hitta till oss      Kontakta oss      Klubbtelefon 070-5508384
OBS! Vi svarar så snart vi kan. Men tänk på att vi jobbar ideellt och har andra arbetsuppgifter under dagarna. 
Bankgiro nr 135-6872. (Obs! Faktura på medlems- och kursavgift skickas ut via mail.)


   stokk200

Swish!

swish

Nu har klubben eget Swish-nummer. Du kan nu betala hyra av hallar, klubbhus etc, inköp i fiket m.m med Swish. Enkelt och smidigt. Ange ditt namn och vad betalningen avser när du skickar pengarna.

Lägg gärna in nedanstående nummer i din telefonbok. 123 495 6355

Din kompetens behövs!

myra75Vi är ju en ideell förening där vi i mångt och mycket är beroende av frivilliga insatser. Din kompetens behövs! Är du elektriker, snickare, målare, rörmokare etc. etc..? Eller är du bara villig att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs? Nu samlar vi in namn på alla som vill vara med och hjälpa till. När vi behöver hjälp med något så är tanken att vi tittar på vår lista och förhoppningsvis hittar någon med passande kompetens.

Fyll i Formuläret och skicka in det, någon i styrelsen kommer att kontakta dig för mer information. I formuläret kan du också meddela om du har något som du kan tänka dig att skänka till klubben. Tack för ditt stöd!