MARIE GRUNDSTEN

Marie GVarför har du hund? 

Är uppfödd med hundar & ville såklart ha en egen...& ja efter den första egna hunden har det fortsatt. Gillar att aktivera mina hundar i olika grenar. Har hållit på/håller på med Agility, Lydnad, Rallylydnad, Viltspår, DogParkour & NoseWork.

Vilken ras?

Började med en Jack Russelterrier, Apollo sedan har det bara varit Shetland Sheepdogs. För tillfället har jag tre stycken, Breeze, Milloo & Trizz. Varav Trizz är min egen uppfödning under Kennelnamnet Grundsten´s.

Varför just den rasen?

Ville ha en ras som är arbetsvillig & som vill jobba tillsammans med mig, lagom stor, trevliga, sociala & har motor men klarar även lugna dagar. Kort sagt en ras som man kan använda till precis vad som helst. Då föll valet på Shetland Sheepdog, dom hänger med på allt.

Vad är din uppgift i klubben?

Jag är utbildad instruktör i Agility & från Valp till Lydnadsklass 3. Nu har jag dock helt lagt agilityn på ”hyllan”. Ordnar också olika föreläsningar & bjuder in instruktörer utifrån i bla Agility & Rally. För tillfället så har jag Nosaktiveringskurser . Ansvarar även för dom gemensamma stads/aktiverings promenaderna som klubben har på tisdagar.

"En klubb blir inte mer än vad vi medlemmar gör den till..."

//Marie med Sheltieligan