Lugn och fokuserad hund - praktisk information

Kursdatum: 17-18 november

Tid: 10-16

Kursen vänder sig till Södertälje LKK:s medlemmar.

Max 6 deltagare med hund för att kunna individanpassa efter varje ekipage.

Obs, om din hund blir extremt stressad av att ha andra hundar i samma rum så hör av dig till oss och kolla, kanske går det att lösa, eller så är det bättre att vara observatör den här gången

Löptikar kan tyvärr inte delta.

Pris:

Deltagare med hund 2 300 kr --- FULLTECKNAD

Observatör utan hund 500 kr --- FULLTECKNAD

KURSEN ÄR NU FULLTECKNAD - ANMÄL DIG SOM RESERV

Lätt lunch samt fika ingår.

När du har fyllt i anmälan får du inom kort en bekräftelse på att din anmälan är mottagen med info om hur du betalar.

Läs mer här!

 

Obs! Anmälan är bindande!

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka. Löptikar utgör undantag, så om du har en tik som börjar löpa och inte kan delta, meddela oss snarast så att vi kan göra platsen tillgänglig för någon annan. Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler, eftersom föreläsaren/den externa kurshållaren kostar en fast summa. Tyvärr har det tidigare varit problem tidigare med sena avanmälningar.

Anmälan

Fyll i samtliga uppgifter och klicka på Skicka. Du får en bekräftelse från oss inom kort med mer info och om hur betalning ska ske.

ENDAST PLATSER KVAR FÖR DELTAGANDE UTAN HUND