Draghundskurs - grönt kort

Innehåll: Kursen vänder sig till alla - från nybörjare till de som vill friska upp sitt minne. Kursen avslutas med en prova-på-tävling där du springer/kör en bana med din hund.
Förkunskaper: Hundar som deltar skall vara över 18 månader, vaccinerade och chippade och medhava vaccinationskort. Renrasiga tar med stamtavla.
Antal kurstillfällen: 2
Plats: Meddelas senare
Kursdagar: Lördag och söndag
Kursdatum: 30/10 och 31/10
Tid: Lördag 10.00 – 17.30
Söndag 10.00 - 16.00
Instruktör: Linda Lindquist (Godkänd av SDSF)
Kostnad: 500 kr
Max antal deltagare 10. 
Övrigt: Minsta antal deltagare på kursen: 6 st
Linda kommer att ta med lite av Vildmannens Drags sortiment ner, så det kommer att finnas diverse utrustning och selar till salu. Är det något speciellt du vill klämma och känna på så kolla på www.vildmannensdrag.com och maila Linda, så tar hon med det.
Anmälan: Klicka här för att komma till anmälan ==>

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!