DogParkour

DogParkour

 

Innehåll:

Dogparkour är en superbra träningsform som bygger hundens styrka, smidighet, självförtroende och framförallt kroppskontroll. I den här kursen lär vi hunden grundfärdigheterna i DogParkour. Den lär sig att balansera och ta sig över, under och igenom olika hinder. Samtidigt får hunden på ett enkelt sätt fysisk och psykisk stimulans. Samarbetet mellan hund och människa leder till en förbättrad kontakt.

Målet är att den som vill sedan ska kunna få ett diplom i grundfärdigheter Dog Parkour. 

Förkunskaper: Passar alla, inga förkunskaper. Hund skall vara minst 1 år samt ha sele och fast koppel. I övrigt gäller klubbens regler för vaccination etc.
Antal kurstillfällen: 5
Kursstart: 20 augusti
Kursdagar: Torsdagar
Kursdatum: 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9
Tid: 18.00 -  20:15
Instruktör: Eva Lundström-Giertz
Kostnad: 1.050 kr
Övrigt:  Max 8 deltagare
Anmälan: Anmälan stängd

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!