Kursmenyn

Draghundskurs
DogParkour - grund
Rallylydnad avancerad/mästare - helgkurs
Rallylydnad intro
Rallylydnad nybörjare
Träna och ha kul tillsammans
Träna och ha kul tilsammans - valp
Valpkurs
Vardagslydnad

Läs mer om våra kurser

Belöningar och engagemang

KURSEN INSTÄLLD PGA FÖR FÅ ANMÄLDA.

Vad:
I denna onlinekurs kommer vi fokusera på och jobba med att finna riktigt bra belöningar och skapa ett engagemang hos hunden för att få så bra träning och samarbete som möjligt. Målet är att få en hund som aktivt tigger om att få göra roliga saker tillsammans med oss. Bra belöningar och att skapa ett engagemang hos hunden är viktigt för alla oss som vill samarbeta med våra hundar och kursen är därför lämplig för alla, oavsett gren du vill träna och tävla.

Hur:
Kursen kommer att vara på fem tillfällen där en lektion läggs upp per vecka. Kursen kommer att ske i en sluten Facebookgrupp så för att kunna delta måste du ha Facebook.

Du kan välja att antingen delta:
- aktivt som deltagare med feedback då får du fritt under kursens gång kan filma och ställa frågor, eller
- som ”åhörare” utan feedback då får du ta del av allt som läggs upp i kursens slutna Facebookgrupp men inte själv lägga upp filmer eller ställa frågor.

Antal platser att delta aktivt med feedback: 8 st
Antal platser att delta utan feedback: Obegränsat

När:
Start söndag 24 januari, en ny lektion läggs därefter upp varje söndag (lektion fem läggs upp den 21 februari) och kursen avslutas den 28 februari.

Efter kursen kommer alla deltagarna (oavsett om man gått som aktiv deltagare med feedback, eller som ”åhörare” utan feedback) att ha obegränsad tillgång till kursen till dess man själv väljer att lämna gruppen.

Medlemskap i Södertälje Lokala kennelklubb är obligatoriskt.

Kostnad:
Delta aktivt med feedback: 800 kr + ev. medlemskap

Delta utan feedback: 400 kr + ev. medlemskap

Anmälan:

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!