Agilitykurs

Temakväll agilityträning med unghund-nybörjarhund

Kursen riktar sig till dig som har en hund som inte kan så pass mycket agility ännu så att man kan köra hela banor, men har några färdigheter i agility t ex gått grundkurs eller motsvarande.

Målet med träningskvällen är att deltagarna ska få testa övningar att fortsätta jobba vidare med på egen hand för att utbilda sin hund.

Vi kommer även att titta på förarens handling, hur ska man vara positionerad för att hjälpa hunden i de olika bytena. Vi kommer att använda hopphinder och tunnlar så hunden behöver känna till dessa hinder sen innan. 


Datum: Tisdag 9 juni kl 18:30-21:00

Förkunskaper: Grundkurs eller motsvarande.

Pris:  250 kr, medlemskap krävs. 

Instruktör: Dorota Anglart

Max 6 deltagare, hunden behöver vara minst 15 månader. 

Till anmälan==>

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!