Kursmenyn

Läs mer om våra kurser

Agility Hoppteknik

 

 

Innehåll:

Välkommen på en heldagskurs i hoppteknik med Fanny Gott!

Vill du veta hur du kan träna och förbättra din hunds hoppteknik eller är du bara nyfiken på ämnet i största allmänhet? Då är detta kursen för dig! Du kan delta i kursen med hund eller som åhörare.

Målet med kursen är att du ska få en fördjupad kunskap och förståelse kring hoppteknik och vilka övningar du kan göra med din hund för att förbättra den.

Kursen passar alla hundar oavsett nivå, då Fanny anpassar övningarna efter individen. Som deltagare kommer du därför att få se hur man kan arbeta kring olika problem och vilka övningar man kan använda för att träna upp hundens hoppstyrka. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget. Fyller vi inte kursen går det självklart bra att anmäla hund nr 2. Ni kan skriva det som en kommentar i er anmälan.

Välkomna!

Förkunskaper: Inga, men hunden behöver ha fyllt 8 månader
Kursdagar: Lördag eller söndag, se nedan
Kursdatum:
25/1 2020  eller 26/1 2020
Tid: 10.00 - 17.00
Instruktör: Fanny Gott, kontaktperson Dorota Anglart
Kostnad: 1 250 kr, åhörare 600 kr
Övrigt: Max 8 deltagare  med hund + åhörare 

Anmälan:

Anmälan stängd

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!