Agility Coaching på bana för klass 1 - 2

 

 

Innehåll:

Du blir coachad på en bana motsvarande klass 1 eller 2 nivå med målet att hitta de bästa vägarna och bytena vid varje passage. Vi fokuserar på att göra byten i tid och optimera hundens och din väg på banan. Träningen anpassas utifrån varje enskilt ekipages förutsättningar men med målet att utvecklas tillsammans och bli bättre. Kontaktfälts hinder och slalom kan vara med. 

Vi bygger banan gemensamt där det kommer att finnas numrering motsvarande klass 1 och klass 2 i samma bana. Ekipaget väljer den nivå de tävlar i. 

Förkunskaper: Hunden behöver vara minst 18 månader  och ha kunskaper minst motsvarande klass 1. 
Antal kurstillfällen: 1 tillfälle à 3 timmar
Kursdagar:  
Kursdatum: 26 september
Tid: 13.00 - 16.00
Instruktör: Dorota Anglart
Kostnad: 500 kr
Övrigt: Max 6 deltagare, medlemskap i Södertälje LKK krävs
Anmälan: Anmälan stängd

Anmälan

Vi samarbetar med Studiefrämjandet för kursernas administration. Studiefrämjandet bekräftar din anmälan och skickar ut faktura.

Vi kommunicerar endast elektroniskt via mail till våra kursdeltagare. Tänk därför på att vara noga när du fyller i din e-postadress. 

Hos oss gäller regeln "En förare - en hund", vilket således innebär att du bara kan anmäla dig till kurs med en hund i taget.

Du måste vara medlem i Södertälje Lokala Kennelklubb för att gå på kurs hos oss. Läs mer här om att bli medlem.  

Du måste också ha din hund vaccinerad mot valpsjuka, kennelhosta och parvo enligt Svenska Kennelklubbens regler

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbudet.


Anmälan är bindande

Bindande anmälan innebär att man har ångerrätt 14 dagar från det att man gjorde sin anmälan. Avanmälan senare än så innebär att man antingen själv behöver hitta en ersättare, eller betala kursavgiften trots att man inte kan medverka.

Läkarintyg eller veterinärintyg där det framgår att det inte är lämpligt att delta, innebär dock såklart att man inte behöver betala sin kursavgift.

Anledningen till att det är bindande anmälan är att klubben försöker hålla så lågt pris som möjligt, och därmed har små marginaler.


Inställd kurs

Södertälje Lokala Kennelklubb förbehåller sig rätten att ställa in en kurs. Du har då rätt att få tillbaka full kursavgift. Ersättningar därutöver betalas inte.


Har du frågor om kurser? Skicka ett mail till kursansvarig!